luni, mai 20, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTCum a fost jefuită sala de jocuri din Deva: VIDEO camera de...

Cum a fost jefuită sala de jocuri din Deva: VIDEO camera de supraveghere

În cursul nopții 22 spre 23 ianuarie 2023, un tânăr de 29 de ani, având fața acoperită, a intrat în incinta sălii de jocuri din Deva și a amenințat-o cu un cuțit pe angajata sălii, determinând-o să îi dea 8.700 de lei (bani proveniţi din încasări).

Tâlharul a beneficiat de complicitatea unui bărbat de 33 de ani, care, anterior comiterii faptei, a fost în sala de jocuri și s-a asigurat să nu fie niciun client în interior, în momentul în care tânărul a acționat.

.

Cei doi presupuşi infractori au fost prinşi ieri în judeţul Sibiu şi au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând să fie prezentaţi, în cursul acestei zile, magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea dispunerii măsurilor preventive.

ACTUALIZARE: Cei doi bărbaţi care au jefuit sala de jocuri din Deva au fost prezentaţi magistraţilor, care au decis să îi trimită după gratii pentru următoarele 30 de zile. Aceştia sunt banuiţi de o infracţiune similară, pe care ar fi săvârşit-o în judeţul Sibiu.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente