marți, aprilie 30, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEVICTORIE PENTRU ISTORIE: Corvinul este în FINALA Cupei României! O echipă face...

VICTORIE PENTRU ISTORIE: Corvinul este în FINALA Cupei României! O echipă face fericită o comunitate

Corvinul Hunedoara obține o victorie superbă în fața FC Voluntari (3-1) și se califică, în premieră, în finala Cupei României la fotbal.

Desfășurarea meciului

Corvinul deschide scorul în minutul 20! Manolache, complet nemarcat, a finalizat cu o execuție din prima, cu latul. Mingea s-a dus perfect, lângă bară.

FC Voluntari înscrie în minutul 33 și egalează. Daniel Florea egalează cu o lovitură de cap de la 10 metri, după o gafă a portarului Lefter. La o centrare în centrul careului, portarul Corvinului a ieșit neinspirat.

La pauză se intră cu scorul de 1-1.

Goool Corvinul în minutul 61! Neacșa a recuperat o minge la 25 de metri de poartă și nu a ezitat. A șutat cu stângul și portarul de la FC Voluntari a văzut târziu mingea și nu a putut să o respingă.

Bucurie de nedescris pe teren și în tribunele stadionului Michael Klein din Hunedoara. Corvinul e în finala Cupei României! Foto: Bogdan Bîrlea

Goool Corvinul în minutul 73!  Corvinul se distanțează pe tabelă după încă o gafă a portarului Vâlceanu. Acesta a respins în față un șut al lui Lupu, de la 20 de metri. Mingea a ajuns la Marius Coman, care a preluat excelent, l-a driblat pe portar și a marcat de la 7 metri, în poarta goală.

FC Corvinul 1921 Hunedoara – FC Voluntari 3 – 1. ESTE ISTORIE!

O echipă, o comunitate, o victorie istorică la Hunedoara! Foto: Bogdan Bîrlea

Imaginile unei victorii superbe

Foto: Bogdan Bîrlea
Foto: Bogdan Bîrlea
Foto: Bogdan Bîrlea
Foto: Bogdan Bîrlea
Foto: Bogdan Bîrlea
Poster: FC Corvinul 1921 Hunedoara
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente