joi, mai 30, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTViceprimarul Hunedoarei, Cătălin Olar, a murit fulgerător, la doar 47 de ani

Viceprimarul Hunedoarei, Cătălin Olar, a murit fulgerător, la doar 47 de ani

Viceprimarul municipiului Hunedoara, Cătălin Florin Olar, s-a stins fulgerător din viață, la doar 47 de ani, într-un spital din Timişoara. De profesie avocat, dar şi absolvent de Teologie, el a fost ales în funcţia de viceprimar al municipiului Hunedoara în toamna anului 2020.

„Astăzi este o zi tristă pentru noi toți cei care l-am cunoscut pe Cătălin Florin Olar, viceprimarul municipiului Hunedoara. Vestea dispariției sale premature pe care am primit-o în această zi m-a luat prin surprindere și m-a mâhnit profund. La numai 47 ani, Cătălin Olar, a plecat dintre noi și a lăsat în urma sa un gol imens. Dumnezeu să te odihnească în pace, Cătălin Olar! Sincere condoleanțe familiei greu încercate!” – a transmis Laurenţiu Nistor, preşedintele CJ Hunedoara, preşedintele PSD Hunedoara.

„Am pierdut un coleg, un prieten, un om bun: Cătălin – Florin Olar. Cu adâncă durere în suflet, suntem nevoiţi să anunţăm dispariţia prematură din lumea noastră a viceprimarului municipiului Hunedoara, Cătălin – Florin Olar. Pentru întreaga echipă a Primăriei municipiului Hunedoara a fost mai mult un coleg decât un şef, dispus mereu să ajute la bunul mers al activităţilor instituţiei. Ne este greu să vorbim despre el la trecut. Dumnezeu să-l odihnească în pace!” – a transmis Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara.

Trupul neînsufleţit al celui care a fost Cătălin – Florin Olar va fi depus la biserica „Sfântul Nicolae” din Hunedoara. Persoanele care doresc să îşi ia un ultim rămas-bun de la el o vor putea face duminică, 29 ianuarie, începând cu ora 14:00 şi luni, începând cu ora 17:00. Înmormântarea va avea loc marţi, 31 ianuarie, de la ora 13:00. – a comunicat Primăria Hunedoara.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente