vineri, mai 3, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEPe culmile jurnalismului: Transmisiune în direct din cocină, la televiziunea lui Ghiţă....

Pe culmile jurnalismului: Transmisiune în direct din cocină, la televiziunea lui Ghiţă. CNA i-a taxat cu 10.000 de lei

În emisiunea Punctul culminant moderată de Victor Ciutacu, din 20 octombrie 2022, România TV a difuzat un material în care Amalia Bellantoni era filmată în coţet, lângă scroafa cu pui, dându-i „o lecţie” Deliei Matache despre cum să fie mamă. – scrie paginademedia.ro

Filmarea venea în contextul în care un mesaj al Deliei Matache stârnea un val de reacţii în mediul online: „Nu fac copii. Suntem prea mulţi, consumăm hrană, poluăm.”

Amalia Bellantoni a intrat în direct, în legătură video, la emisiunea lui Ciutacu: „Când tu ca româncă promovezi sexul fără reproducere înseamnă că nu crezi în Dumnezeu….”

Titlu pe ecran: „Replică din coteţ pentru Delia

Amalia Bellantoni, în filmarea de la România TV:

„Ia uitaţi-vă aici, exemplu de scrofăreală, salvată, fără ochi, fără ureche. Ia uitaţi ce frumuseţe a făcut şi nu se mai plânge că suntem mulţi, că mâncăm şi că râgâim, şi că băşim…

Mai terminaţi cu băşinile astea de Uniunea Europeană că suntem mulţi şi că trebuie să ne mâncăm între noi. Animalelor ce sunteţi, nici măcar animal din ăsta nu vă pot spune…animalelor.”

Postul a primit o amendă de 10.000 de lei de la CNA, în şedinţa din 27 ianuarie 2023, în baza articolului 64 alin. (1) lit. a) În virtutea dreptului fundamental al publicului la informare, furnizorii de servicii media audiovizuale trebuie să respecte următoarele principii: a) asigurarea unei distincţii clare între fapte şi opinii”

Citeşte mai mult pe paginademedia.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente