vineri, aprilie 19, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTURMĂRIRE CU ÎMPUȘCĂTURI: Poliţiştii au tras TREI FOCURI DE ARMĂ ÎN AUTOTURISM....

URMĂRIRE CU ÎMPUȘCĂTURI: Poliţiştii au tras TREI FOCURI DE ARMĂ ÎN AUTOTURISM. Şoferul, fără permis şi posibil drogat

Urmărire cu focuri de armă, duminică după-amiază, pe autostrada A1 Sibiu – Deva și apoi pe DN7. Polițiștii au pornit pe urmele unui autoturism care nu a oprit la semnalul oamenilor legii.

La data de 15.10.2023, polițiștii din cadrul Biroului Poliției Autostrăzi au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism care se deplasa pe autostrada A1. Conducătorul autoturismului a refuzat oprirea, moment în care polițiștii au pornit în urmărirea acestuia.

Şoferul a gonit pe autostradă, apoi pe DN7 şi a lovit o dubiţă

Urmărirea a continuat pe autostrada A1 pe sensul de mers Sibiu-Deva, apoi pe DN7, pe raza localității Aurel Vlaicu din județul Hunedoara. În localitate, conducătorul autoturismului a pierdut controlul direcţiei de deplasare, moment în care a acroșat o autoutilitară, conducătorul autoturismului continuându-și deplasarea.

Poliţiştii au tras cu pistolul două focuri în aer şi TREI ÎN AUTOTURISM

Polițiștii au folosit armamentul din dotare, executând două focuri de avertisment în plan vertical și trei focuri asupra autoturismului, fără a fi înregistrate victime.

La volan era un tânăr de 23 de ani, fără permis, posibil drogat

În urma folosirii armamentului din dotare, polițiștii au reușit oprirea autoturismului și reținerea conducătorului auto, care a fost identificat în persoana unui tânăr în vărstă de 23 de ani, din localitatea Cristian, județul Sibiu.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a stabilit faptul că, tânărul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Ca urmare a testării tânărului cu aparatul din dotare, au existat indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Reţinut pentru 24 de ore

În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.

Conducătorul auto a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore urmând ca acesta să fie prezentat unității de parchet competente pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

Sursa: IPJ HUnedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente