vineri, aprilie 19, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăUn fost primar PNL a trecut la AUR și candidează la Primărie

Un fost primar PNL a trecut la AUR și candidează la Primărie

Fostul primar (PNL) al orașului Hațeg și actualul consilier județean (PNL), Marcel Adrian Goia, este noul președinte al AUR – organizația locală Hațeg. El va candida, în 2024, din partea AUR, pentru un nou mandat de primar al orașului.

Marcel Adrian Goia și-a prezentat astăzi (luni, 16 octombrie) demisia din PNL la sediul organizației al cărei membru a fost, respectiv PNL Hațeg. El pierde astfel, prin demisie, și postul de consilier județean.

Sâmbătă, în prezența deputatului Ciprian-Titi Stoica și a conducerii județene a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) – Hunedoara, a fost validată organizația locală Hațeg.

”Am găsit o echipă unită și puternică, care condusă de președintele Goia Marcel Adrian va caștiga cu siguranță alegerile din oraș.” – au scris reprezentanții AUR.

Marcel Adrian Goia este, în prezent, consilier județean PNL. În urma demisiei din PNL, partid din partea căruia a candidat, în 2020, la Consiliul Județean, el va pierde postul de consilier județean.

A fost primar (PNL) al orașului Hațeg timp de două mandate (2012-2020). Înainte de alegerile locale din 2020, el a renunțat la o nouă candidatură, din motive rămase necunoscute.

Anterior celor două mandate de primar al orașului Hațeg, Marcel Adrian Goia a ocupat funcția de comandant al Poliției Orașului Hațeg.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente