vineri, aprilie 19, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăNU AU SUSPINAT PREA MULT. Liberalii au găsit deja un înlocuitor pentru...

NU AU SUSPINAT PREA MULT. Liberalii au găsit deja un înlocuitor pentru primarul PNL de la Pui, care a anunțat că trece la PSD

La doar două săptămâni de la anunțul trecerii primarului PNL al comunei Pui, Victor Stoica, la PSD, liberalii i-au găsit deja un înlocuitor pentru alegerile din 2024.

Din partea PNL va candida la Primăria comunei Pui domnul Ovidiu Ciolea.

Anunțul a fost făcut cu ocazia târgului tradițional de la Pui, din 14 octombrie, de președinta PNL – filiala județeană Hunedoara, deputata Vetuța Stănescu.

”Alături de colegii din PNL – Filiala Hunedoara și liberalii din comuna Pui, împreună cu Ovidiu Ciolea – candidatul nostru la funcția de primar la alegerile de anul viitor, am fost și anul acesta în mijlocul oamenilor, bucurându-ne de reîntâlnirea cu gospodarii de pe aceste meleaguri în această frumoasă zi de toamnă.” – a scris deputata PNL Vetuța Stănescu.

În târgul de la Pui, fiecare cu candidatul lui

Președinta PNL filiala Hunedoara, Vetuța Stănescu, alături de candidatul Ovidiu Ciolea. Foto: Facebook/Vetuța Stănescu
Primarul (încă PNL, viitor PSD) al comunei Pui, Victor Stoica, alături de președintele PSD filiala județeană Hunedoara, Laurențiu Nistor. Foto: Facebook/Nistor Laurențiu – Președintele Consiliului Județean Hunedoara

Ovidiu Ciolea are 43 de ani. A fost jucător, antrenor și președinte al echipei de fotbal de divizia a cincea Măgura Pui. A studiat la Universitatea de Nord Baia Mare și Universitatea Petroșani – Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică, specializarea Automatică și Informatică Industrială. În prezent este profesor de matematică.

CITEȘTE ȘI:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente