duminică, mai 19, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTFată, ce ai tu în șervețel? Ia, niște pulbere albă, nenea. HUNEDOARA,...

Fată, ce ai tu în șervețel? Ia, niște pulbere albă, nenea. HUNEDOARA, DROGURI LA GREU!

Polițiștii din municipiul Hunedoara au descoperit, miercuri, la o tânără de 18 ani din oraș, un șervețel cu o pulbere albă, posibil droguri. Descoperirea vine la doar două zile după ce alți tineri din Hunedoara au fost găsiți cu droguri asupra lor. Vineri, poliţiştii au descoperit alte droguri deţinute de un tânăr.

Miercuri seara, 11 octombrie, la ora 20:05, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara au identificat, pe bulevardul Mihai Viteazu, din municipiul Hunedoara, o tânără de 18 ani din municipiul Hunedoara, asupra căreia a fost găsit un șervețel din hârtie, în care se aflau fragmente de pulbere de culoare albă.

În acest caz, probele materiale au fost ridicate în vederea continuării verificărilor, fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, cercetările fiind preluate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara.

Drogurile circulă pe străzile Hunedoarei

Cu doar două zile înainte, respectiv luni seara, polițiștii din Hunedoara au identificat, pe strada Alexandru Vlahuță din Hunedoara, un tânăr de 22 de ani, din municipiu, asupra căruia a fost găsit un staniol în care se afla o substanță vegetală uscată de culoare verzuie și un plic transparent în care se aflau cristale de culoare albă.

Tot luni, polițiștii au oprit doi adolescenți, de 17 ani, din municipiul Hunedoara, asupra cărora a fost descoperită o cutie în care se afla o substanță vegetală de culoare verde (olive).

„În cazurile prezentate, probele materiale au fost ridicate în vederea continuării verificărilor, fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, cercetările fiind preluate de polițiștii S.C.C.O. Hunedoara”, a informat IPJ Hunedoara.

Vineri, alte droguri descoperite pe stradă, la un tânăr din Hunedoara

Vineri noaptea (13 octombrie 2023, în jurul orei 00:40), polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara au identificat, pe o stradă din Hunedoara, un tânăr în vârstă de 18 ani, asupra căruia a fost găsită o folie transparentă în care se afla o substanță de culoare albă.

De asemenea, în husa de protecție a telefonului deținut de tânăr, polițiștii au găsit o materie comprimată de culoare maro.  

În acest caz, probele materiale au fost ridicate în vederea continuării verificărilor, fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, cercetările fiind preluate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara.

Sursa: IPJ Hunedoara

CITEŞTE ŞI:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente