duminică, mai 19, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTS-a aruncat peste unchiul său care sforăia și I-A AMPUTAT MÂNA cu...

S-a aruncat peste unchiul său care sforăia și I-A AMPUTAT MÂNA cu o macetă. A vrut să-l decapiteze

La data de 20 decembrie 2023, în jurul orei 23:40, Poliția orașului Hațeg a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a fost lovit cu bestialitate în propria casă, pe raza orașului Hațeg.

Patrula de intervenție care s-a deplasat la fața locului, din primele verificări efectuate, a stabilit faptul că în jurul orei 23.30, un tânăr a pătruns într-o casă din orașul Hațeg, unde locuiește un bărbat de 50 de ani, în timp ce acesta dormea.

I-a amputat mâna uncheșului. A vrut să-l decapiteze

Tânărul, aflat fiind sub influența alcoolului și fiind înarmat cu un obiect tăietor (macetă), a început să îl lovească pe bărbatul de 50 de ani (unchiul său) cu obiectul pe care îl purta în mână, în zona capului și ulterior l-a lovit și peste mâna dreaptă, amputându-i acestuia mâna, de la încheietura palmei.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a preluat victima conștientă și a transportat-o la Spitalul Orășenesc Hațeg, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

Agresorul, un tânăr de 21 de ani din Hațeg, înhățat de poliție

În cauză, polițiștii au în tocmit dosar penal sub aspectul comiterii sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală  și violare de domiciliu, iar față de cel bănuit de comiterea faptelor, un tânăr de 21 de ani, din Hațeg, au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Tânărul urmează să fie prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Hațeg, în vederea luării măsurilor legale.

ACTUALIZARE: După gratii 30 de zile

În urma probatoriului administrat, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea tânărului pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente