sâmbătă, mai 11, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTAccident cu PATRU VICTIME în zona Baia de Criș. A intervenit elicopterul...

Accident cu PATRU VICTIME în zona Baia de Criș. A intervenit elicopterul SMURD

În accidentul produs vineri în jurul prânzului în localitatea Cărăstău, lângă Baia de Criș, au fost implicate două autoturisme, rezultând 4 victime, una dintre acestea fiind găsită încarcerată.

Pompierii Secției Brad au intervenit în urmă cu puțin timp, cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, pe raza localității Cărăstău, unde a fost semnalată producerea unui accident rutier.

Salvatorii au acționat pentru extragerea în siguranță a victimei din autovehicul. Ulterior, femeia, în vârstă de 62 de ani, a primit îngrijiri medicale, urmând a fi transportată de către paramedici, la spitalul din Brad, pentru tratament de specialitate.

Totodată, două dintre victime au primit primul ajutor la locul evenimetului, după care au fost transportate de către echipajele Serviciului de Ambulanță Județean la spitalele din Deva și Brad.

Pentru o femeie, în vârstă de 42 de ani, s-a solicitat intervenția elicopterului SMURD Caransebeș, astfel încât victima să poată fi transportată în cel mai scurt timp posibil la UPU Hunedoara, pentru investigații suplimentare.

În sprijin, pentru această misiune au fost alocate trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

La locul evenimentului, pompierii au asigurat, de asemenea, măsurile de prevenire a incendiilor, care se impun în astfel de situații.

Sursa: ISU Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente