duminică, aprilie 14, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTDoi bărbaţi s-au luat la bătaie în sediul Poliţiei. Un polițist a...

Doi bărbaţi s-au luat la bătaie în sediul Poliţiei. Un polițist a intervenit și a luat bătaie de la amândoi

Doi bărbaţi care au fost implicaţi într-o altercaţie în Petroşani au fost chemaţi la sediul Poliţiei din municipiu, pentru a fi audiaţi. La un moment dat, cei doi au avut un schimb de replici, după care au început să se lovească. Un poliţist a intervenit pentru a-i despărţi pe cei doi, poliţistul fiind împins de unul dintre bărbaţi şi lovit de cel de-al doilea.

Așa începe treaba: apare în sediul Poliției bărbatul de 54 de ani

La data de 05 martie 2024, în jurul orei 09:20, la sediul Poliției Municipiului Petroșani s-a prezentat un bărbat de 54 de ani, din Petroșani, însoțit de avocatul ales, pentru a fi audiat în cadrul unui dosar penal aflat în lucru, la Poliția Municipiului Petroșani (ca urmare a unei altercații ce a avut loc în Petroșani, la data de 15 februarie a.c.).

După câteva minute, intră și bărbatul de 39 de ani

La un interval de câteva minute, la sediul Poliției s-a prezentat și un bărbat de 39 de ani, din Petroșani, împreună cu apărătorul ales, acesta, de asemenea, fiind citat pentru audiere, în cadrul aceluiași dosar penal.

Bărbații își aruncă replici ireverențioase și vituperante, total lipsite de noblețe și eleganță

În timp ce ofițerul de serviciu înregistra persoanele menționate în registrul de acces al persoanelor în sediul Poliției, între bărbatul de 39 de ani și cel de 54 de ani a avut loc un schimb verbal de replici, motiv pentru care bărbatul de 54 de ani a fost invitat să aștepte într-o sală de la parterul clădirii.

Începe bătaia. O bătaie în doi se transformă în bătaie în trei

La un moment dat, bărbatul de 39 de ani s-a îndreptat către cel de 54 de ani, pe care l-a lovit, iar în timpul altercației a intervenit un agent de poliție din cadrul Birou Investigații Criminale Petroșani, pentru a-i despărți cei doi, polițistul fiind împins de bărbatul de 54 de ani și lovit de cel de 39 de ani.

Despărțirea e dureroasă. Fiecare trece la biroul lui

Între persoanele implicate au intervenit mai mulți polițiști care i-au separat pe cei doi, aceștia fiind conduși în birouri diferite, în vederea continuării cercetărilor.

Au fost spuși la Parchet

Cu privire la acest caz a fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani, în vederea luării măsurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. (IPJ Hunedoara)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente