luni, aprilie 29, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTPERCHEZIȚII ale mascaților în Deva și Simeria. Dosar de evaziune fiscală cu...

PERCHEZIȚII ale mascaților în Deva și Simeria. Dosar de evaziune fiscală cu SUME MARI DE BANI

Marțea perchezițiilor în țară și în județul Hunedoara

La data de 05 martie 2024, polițiștii au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Deva și a orașului Simeria.

La acțiune au participat polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Hunedoara, cu sprijinul unei grupe de polițiști din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale.

Ce au găsit polițiștii la percheziții

Cu ocazia activităților procedurale, ce se circumscriu unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, la locuințele folosite de doi reprezentanți legali ai unei persoanei juridice (un bărbat și o femeie) au fost identificate și indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor mai multe documente contabile aparținând societății comerciale, precum și ale altor societăți comerciale administrate de cei doi.

De asemenea, au fost găsite diverse contracte de împrumut și respectiv de restituire a unor sume mari de bani.

Săltați de mascați, sechestru pe bunuri, poprire pe conturi

Au fost pune în executare două mandate de aducere emise pe numele celor doi reprezentanți ai societății comerciale.

Totodată, a fost luată măsura sechestrului asigurator asupra bunurilor mobile și imobile ale celor doi, precum și de poprire asupra sumelor de bani existente în conturile bancare personale ale acestora (până la concurența sumei de 862.239 lei, ce reprezintă prejudiciul creat bugetului de stat prin săvârșirea faptei de evaziune fiscală). – IPJ Hunedoara

MARȚI AU FOST PERCHEZIȚII DOMICILIARE ÎN ÎNTREAGA ȚARĂ:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente