luni, aprilie 29, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTACCIDENT în centrul Devei, pe Iuliu Maniu: 4 autoturisme implicate, 3 persoane...

ACCIDENT în centrul Devei, pe Iuliu Maniu: 4 autoturisme implicate, 3 persoane asistate medical

Un accident de circulație a avut loc miercuri, în jurul prânzului, pe Bulevardul Iuliu Maniu din Centrul Devei, vizavi de Pizzeria Veneția.

Ce au găsit pompierii militari la locul accidentului

Pompierii militari ai Detașamentului Deva au fost solicitați să intervină la un accident rutier care a avut în Deva, pe Bd. Iuliu Maniu.

În urma evenimentului, în care au fost implicate 4 autoturisme, 3 persoane, conștiente și cooperante, au avut nevoie de asistență medicală din partea echipajului S.A.J. aflat la fața locului.

O persoană din cele 3 se afla pe trotuar și a suferit un atac de panică, iar celelalte două se aflau în 2 dintre autoturismele implicate.

Unul dintre autoturismele implicate în accident a dizlocat un stâlp de iluminat, după care a lovit un autovehicul și a ricoșat, apoi, în alte două, aflate în parcarea amenajată pe marginea părții carosabile.

Foto: ISU Hunedoara
Foto: ISU Hunedoara
Foto: NewsHD.ro

Pompierii au intervenit de urgență pentru a preveni un incendiu care ar fi putut izbucni la motorul unuia dintre autoturisme. Totodată, au asigurat pe întreg perimetrul măsurile de prevenire a incendiilor și de sablare a carosabilului, care se impun în astfel de situații.

VIDEO: ISU Hunedoara

Pe durata cercetărilor, circulația a fost oprită pe porțiunea Giratoriu Primărie – Intersecție Piața Deva, iar pe celălalt sens s-a desfășurat îngreunat.

Cauzele accidentului urmează să fie stabilite de către organele abilitate. (ISU Hunedoara)

VIDEO: ISU Hunedoara

Ce au aflat polițiștii. Cum s-a produs accidentul

La data de 06 martie 2024, în jurul orei 11:30, un tânăr de 19 ani, din municipiul Deva, conducea un autoturism pe bulevardul Iuliu Maniu din municipiul Deva, din direcția de deplasare dinspre bulevardul 1 Decembrie 1918 spre bulevardul Decebal.

Șoferul a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a trecut peste scuarul ce desparte benzile de circulație și a pătruns pe contrasens, unde a lovit un autoturism condus de un bărbat de 45 ani, din municipiul Hunedoara, după care a acroșat alte două autoturisme ce se aflau parcate.

În urma acestui eveniment rutier a rezultat rănirea conducătorului auto de 45 ani și a unei femei de 46 ani, aflată în autoturismul care era condus regulamentar, în calitate de pasageră.

Victimele au fost preluate și transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Declarație Bogdan Nițu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (IPJ Hunedoara)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente