sâmbătă, mai 4, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăBREAKING NEWS: Austria a votat PENTRU integrarea României în Schengen. Anunțul făcut...

BREAKING NEWS: Austria a votat PENTRU integrarea României în Schengen. Anunțul făcut de Siegfried Mureșan

BREAKING NEWS: Surpriză la Congresul Partidului Popular European de la București! Delegația Austriei este de acord cu integrarea României în spațiul Schengen.

Decizia a fost anunțată de către europarlamentarul Siegfried Mureșan, cel care s-a ocupat de organizarea Congresului PPE la București.

Ce a anunțat europarlamentarul hunedorean Siegfried Mureșan

Siegfried Mureșan a făcut, în premieră, anunțul serii: Austria este de acord cu intrarea României în Schengen!

”Delegația austriacă nu a mai votat împotriva manifestului electoral al Partidului Popular European care cere aderarea cât mai curând posibil a României la spațiul Schengen. Manifestul a fost adoptat în unanimitate.

Acest vot arată ca blocajul a fost depășit și că, chiar dacă au existat dificultăți, le vom depăși și vom obține aderarea deplină a României la spațiul Schengen.

Manifestul electoral votat mai devreme, care va sta la baza programului politic al Partidului Național Liberal, cuprinde următorul paragraf: „Avem nevoie de admiterea deplină la spațiul Schengen pentru Bulgaria și România, eliminând nu doar controalele aeriene și maritime, ci și controalele la frontierele terestre cât mai curând posibil.– a scris, miercuri seara, europarlamentarul Siegfried Mureșan pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente