sâmbătă, aprilie 27, 2024
No menu items!
AcasăAdministrațieDEVA: Familiile care aniversează anul acesta ”Nunta de Aur” vor fi premiate...

DEVA: Familiile care aniversează anul acesta ”Nunta de Aur” vor fi premiate în data de 15 mai

Ca în fiecare an, cuplurile din Deva care împlinesc 50 de ani de căsnicie neîntreruptă vor fi premiate pe 15 mai, de Ziua Familiei.

Familiile care aniversează anul acesta ”Nunta de Aur” (50 de ani de căsnicie neîntreruptă) vor fi premiate în data de 15 mai 2024 de către primarul municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea.

Evenimentul va avea loc de Ziua Internaţională a Familiei, la Restaurantul Casina din Deva, la o oră care va fi anunțată în timp util de Primăria Municipiului Deva.

Ce documente sunt necesare pentru a intra în posesia premiului aniversar

Pentru a intra în posesia premiului în valoare de 500 de lei şi a „Diplomei de fidelitate”, oferite de Primăria Municipiului Deva şi Consiliul Local, cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă în 2024 şi au domiciliul în municipiul Deva sau localităţile componente (Sântuhalm, Cristur, Archia și Bârcea Mică) trebuie să depună la Direcţia Publică Locală de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Deva (B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 12, etaj 1) următoarele:

  • o cerere-tip
  • copii după actele de identitate (soț și soție)
  • certificatul de căsătorie

Data limită de depunere a documentelor: 13 mai 2024.

Cererea se găsește în format editabil pe site-ul Primăriei Municipiului Deva, secțiunea ,,Servicii publice/Cereri și formulare tip”.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon 0371421904 şi 0371460783 de luni până joi, între orele 8:00-16:30 şi vineri, între orele 8:00-14:00.

Fondurile destinate premierii au fost aprobate prin hotărâre de Consiliu Local și sunt alocate din bugetul local.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Deva

CUM A FOST ÎN URMĂ CU DOI ANI:

…………………………………………….

NewsHD.ro este un proiect jurnalistic independent.
NewsHD.ro nu este finanţat din bani publici, sub nicio formă, nici direct, nici indirect, de nicio instituție sau autoritate a statului român.
NewsHD.ro nu este finanţat de niciun partid politic.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente