sâmbătă, mai 4, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEUn jandarm aflat în concediu a salvat viața bărbatului rănit în accidentul...

Un jandarm aflat în concediu a salvat viața bărbatului rănit în accidentul rutier de la Vălișoara

Un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc, în această după-amiază, pe DN 76 Deva-Brad, în localitatea Vălișoara. Două persoane au fost rănite, șoferul unui autoturism și pasagera aflată alături de el.

Un jandarm hunedorean, aflat întâmplător la locul accidentului, a salvat viața bărbatului, după cum relatează Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Decebal” Hunedoara:

Jandarm care se afla în concediu de odihnă a salvat viața unui bărbat

Un bărbat a fost astăzi salvat de colegul nostru, plutonier adjutant Ghilă Sergiu care deplasându-se spre localitatea Ormindea a observat 4 mașini care aveau avariile pornite.

Acesta a coborât imediat din mașină și a observat că două persoane, un bărbat respectiv o femeie, erau lovite în urma unui accident rutier.

Bărbatul se afla sprijinit de mașină, conștient, însă sângera abundent, având plăgi deschise la nivelul brațelor și picioarelor.

Jandarmul hunedorean, având trusa de prim ajutor din mașina sa și cu ajutorul persoanelor prezente în jur, a acționat imediat cu o cămașă și comprese pentru a opri sângerarea până la sosirea echipajului SMURD.

La sosirea echipajului SMURD și a Ambulanței, ambele persoane au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Plutonierul adjutant Ghilă Sergiu nu este la prima faptă de acest gen, fiind premiat de curând cu diplomă de excelență la categoria “Cel mai bun jandarm”, iar pentru colegi este un exemplu de urmat.

Un exemplu de omenie și implicare este și pentru noi! Îl felicităm pentru fapta sa și îi mulțumim pentru dedicarea de care dă dovadă de fiecare dată!” – au comunicat jandarmii hunedoreni.

Plutonierul adjutant Ghilă Sergiu, janfdarmul care a salvat viața bărbatului rănit în accidentul rutier de la Vălișoara, primise de curând diploma de ”Cel mai bun jandarm”

CITEȘTE ȘI:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente