miercuri, mai 15, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATE666: SIMBOLUL DIAVOLULUI sau NUMĂRUL FIAREI? Este numărul unui drum din județul...

666: SIMBOLUL DIAVOLULUI sau NUMĂRUL FIAREI? Este numărul unui drum din județul Hunedoara. Vezi UNDE DUCE

Drumul Județean 666 B, care face legătura între DN 66 (Iscroni) și Aninoasa, a fost reabilitat și modernizat de către Consiliul Județean Hunedoara.

Sectorul de dum cu o lungime de circa 3 km, aflat într-o stare avansată de degradare, a fost preluat în administrare de către Consiliul Județean Hunedoara de la Primăria orașului Aninoasa, iar în data de 10 iulie au demarat lucrările de reabilitare.

Intervențiile au durat câteva săptămâni și au constat în turnarea de covoare bituminoase în suprafață de 18.000 mp și plombări cu mixtură asfaltică (1000 mp), la care s-au adăugat lucrările de semnalizare și marcaje rutiere finalizate în aceste zile.

Comunitatea din Aninoasa are acum la dispoziție un drum de acces modern, care asigură confort și siguranță pietonilor și conducătorilor auto.

Sursa: Consiliul Județean Hunedoara

Foto: Facebook/Consiliul Județean Hunedoara
Foto: Facebook/Consiliul Județean Hunedoara

Este 666 CIFRA DIAVOLULUI sau NUMĂRUL FIAREI?

666 este numit și „Numărul Fiarei” în majoritatea manuscriselor capitolului 13 al Apocalipsei lui Ioan din Noul Testament și în cultura populară, spre exemplu pe al treilea album al formației britanice de heavy metal Iron Maiden, intitulat The Number of The Beast, care conține și piesa cu același nume.

În cultura populară recentă, 666 a devenit unul din cele mai cunoscute simboluri alte Anticristului sau diavolului. Se spune că numărul 666 este folosit pentru a-l invoca pe Satan. 

Referiri serioase la acest număr apar atât printre grupurile creștine-apocalipticiste, cât și în subculturile explicit anti-creștine. În arta sau literatura occidentală contemporană, numărul 666 este pomenit în cele mai numeroase cazuri cu referire la simbolismul Fiarei.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente