miercuri, mai 15, 2024
No menu items!
AcasăCulturăUn deputat USR anunță iminenta distrugere a CNA

Un deputat USR anunță iminenta distrugere a CNA

Deputatul USR Iulian Bulai anunță, într-o postare pe pagina sa da Facebook, că PSD vrea să schimbe conducerea Consiliului Național al Audiovizualului. Funcția de președinte al CNA va fi ocupată de Monica Gubernat, fosta reprezentantă a PSD la conducerea instituției.

Nici nu s-a instalat bine noua alianță PSD-PNL și a și început distrugerea instituțiilor publice. Unele care ar fi avut, în sfârșit, o minimă șansă de a redeveni relevante. De exemplu CNA. Pentru a-și repune în funcție, ca președinte al Consiliului Național al Audiovizualului, omul dat jos în urmă cu 6 luni, PSD modifică acum legea, eliminând articolul care împiedica o astfel de manevră. Iar PNL va vota asta cu ochii închiși, chiar dacă CNA e condus acum de Cristina Pocora (PNL). Iar ăsta e doar începutul unui desant, pe care PNL însuși l-a făcut posibil. De la PSD nu am așteptări – e consecvent, dar PNL se sinucide, chiar înainte de a începe guvernarea cu PSD. Și trage în mormânt milioane de speranțe și instituții care puteau funcționa mai bine. Mare păcat!

Iulian Bulai, deputat USR

În același sens s-a exprimat și jurnalistul Liviu Avram: ”Nici nu s-a votat Guvernul și liberalii deja se așază capră. Dar nu la Marcel Ciolacu, ci la interesele lui Dan Voiculescu și Sebastian Ghiță. Și pentru asta schimbă o lege pentru o singură persoană.Abia ce începuse CNA să dea niște amenzi mai de doamne-ajută hoitarilor media A3 și RTV, că se-mpute atmosfera la loc. Or să mai vină din astea, n-aveți grijă…” – a scris jurnalistul pe facebook.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente