duminică, mai 26, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEUn clujean s-a prezentat la Registrul Auto Român cu roțile de la...

Un clujean s-a prezentat la Registrul Auto Român cu roțile de la mașină legate cu funie

Un șofer din Cluj s-a prezentat la Registrul Auto Român cu roțile de la mașină legate cu funie, după ce îi fusese reținut talonul pentru ITP expirat.

Șoferul a fost oprit în trafic de polițiștii de la Serviciul Rutier care i-au verificat autoturismul şi au găsit numeroase nereguli, aşa că l-au obligat pe şofer să facă o inspecție a maşinii la Registrul Auto Român.

La inspecția mașinii, angajații de la RAR au avut parte de o surpriză de proporţii: multe elemente de siguranță din zona roților erau legate cu frânghii.

De asemenea, angajații RAR au mai observat că nu funcționau farurile, iar bara din față a mașinii era legată cu sârmă.

“E păcat să pui șurub acolo unde poți lega cu sârmă”, spune o glumă celebră printre șoferi.

Sârmă sau funie, am putea completa noi, după ce am văzut autovehiculul care s-a prezentat la RAR Cluj pentru redobândirea talonului reținut în trafic, culmea, pentru lipsa ITP.

Din păcate, această glumă a fost luată în serios de un bărbat care a legat cu câțiva metri de funie componente ale sistemelor vitale ale vehiculului.

Pe lista neconformităților se adaugă: nefuncționarea farurilor și luminilor pentru frânare, bara față compusă din bucăți prinse cu sârmă, joc în articulații și suspensii, anvelope de alte dimensiuni.

Le mulțumim colegilor de la Cluj care au scos de două ori din circulație această mașină, atât în urma controalelor în trafic, cât și după prezentarea la RAR.

Am putea spune că șoferul acestui autovehicul nu a primit nici măcar un capăt de ață de la colegii noștri… au scris reprezentanţii RAR pe pagina de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente