marți, mai 21, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTDOSARELE X: Hai, fiecare la orașul lui! Dacă ești din Simeria, nu...

DOSARELE X: Hai, fiecare la orașul lui! Dacă ești din Simeria, nu umbli tu lela prin Deva, că te ia Poliția

CAZ CIUDAT: Un bărbat în toată firea, de 31 de ani, a plecat din Simeria înainte de Crăciun și n-a mers prea departe, doar câțiva kilometri, până la Deva. I-a plăcut mai mult pe Centrul Vechi de la #DevaFrumoasă și la cowboy-ul cu cal de lângă Decebal decât la fântânița cu pești koi de la Simeria, așa că a rămas, bine-mersi, în Deva. Și cum stătea el așa, l-a luat ieri poliția și l-a dus înapoi la familie, în Simeria.

Păi cum să stai prin Deva dacă tu ești din Simeria?

Foto: IPJ Hunedoara

Comunicatul Poliției Județului Hunedoara

Bărbat plecat voluntar de la domiciliu, identificat de polițiști, pe raza municipiului Deva

Polițistul Vigilent din Simeria se plimba și el prin Deva, când ce să vezi?

La data de 14 ianuarie 2024, în jurul orei 13:45, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de un agent de poliție din cadrul Politiei Orașului Simeria, aflat în timpul liber, care, în timp ce se deplasa în zona Piața Victoriei, din Deva, a observat un bărbat despre care cunoștea că a plecat voluntar de la domiciliu, din orașul Simeria, de aproximativ 3 săptămâni.

Polițistul Vigilent cere ajutor și Poliția din Deva ajunge de urgență la cei doi simerieni

Polițistul a solicitat sprijin din partea colegilor din cadrul Politiei Municipiului Deva, iar în cel mai scurt timp la fața locului s-a deplasat un echipaj al Biroului Ordine Publică Deva, care l-a legitimat pe bărbat (în vârstă de 31 de ani, din Simeria), care figura în baza de date ca fiind plecat voluntar de la domiciliu, din data de 19 decembrie 2023.

Hai, treci acasă!

Acesta nu prezenta urme de violență și nici nu a fost victima vreunei infracțiuni, ulterior fiind încredințat familiei. (IPJ Hunedoara)

Polițistul Vigilent din Simeria l-a returnat familiei pe simerianul rătăcit prin Deva. Misiune îndeplinită! Foto: IPJ Hunedoara

POATE EȘTI PASIONAT DE PISTOLUL DE LA CRIȘCIOR:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente