miercuri, mai 1, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăElena Lasconi a demisionat din conducerea USR Argeş: ”Nu mă mai interesează....

Elena Lasconi a demisionat din conducerea USR Argeş: ”Nu mă mai interesează. Îmi e scârbă”

Elena Lasconi, primar al oraşului Câmpulung Muscel, a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al filialei USR Argeş.

Ea nu le-a transmis colegilor motivele care au stat la baza deciziei de a demisiona din funcţia de vicepreşedinte al USR Argeş, potrivit surselor politice citate de către publicaţia epitesti.ro.

„Vă rog să luaţi act de demisia mea din funcţia de vicepreşedinte al Biroului Judeţean. Nu mă mai interesează. Mie îmi e scârbă. Putem să o luăm cu lămâie, dar tot îmi e scârbă”, le-ar fi spus Lasconi colegilor, într-o şedinţă de partid, conform sursei citate.

Elena Lasconi a demisionat din funcția de conducere deținută în USR Argeș dar nu și din partid pentru că, în conformitate cu legea, și-ar fi pierdut postul de primar.

Lasconi: Rămân în USR, deși cred că unii  s-ar bucura dacă aș renunța

„Sunt mai multe care s-au tot strâns. Pur și simplu nu mai vedeam rostul. Nu am să vorbesc despre bucătăria noastră internă pentru ca nu vreau să fac rău. Sunt lucruri pe care le discut în interiorul partidului dacă o să intereseze pe cineva.

E o perioadă grea și aglomerată pentru mine, iar prioritatea este Primăria Câmpulung. Am multe proiecte în implementare. Cu asta mă ocup. Nu m-au interesat și nu mă interesează funcțiile. Asta am simțit să fac și îmi asum toate acțiunile mele. Sunt sigură că majoritatea colegilor înțeleg și respectă decizia mea.

Vreau să dezmint intoxicările cum ca aș fi în negociere cu vreun alt partid. O să rămân în USR și o să lupt pentru principiile și valorile care l-au format deși cred că unii  s-ar bucura dacă aș renunța”, a transmis Elena Lasconi pentru G4Media.

Totul mergea perfect pentru Elena Lasconi până la scandalul legat de ”familia tradițională”

Elena Lasconi deschidea lista cu candidații la europarlamentare ai USR, până în 4 noiembrie 2023. Acela a fost momentul în care a izbucnit un scandal legat de declarația primăriței, la Prima TV, conform căreia ea susține familia tradițională, formată dintr-o femeie și un bărbat.

Valul de reacții negative din propriul partid, dar mai ales reacția deosebit de virulentă a propriei fiice, Oana, susținătoare activă a comunității LGBTQ+, l-au determinat pe președintele USR, Cătălin Drulă, să-i ceară Elenei Lasconi retragerea din campania pentru europarlamentare.

Elena Lasconi a fost retrasă de pe lista de candidați USR pentru europarlamentare și în locul ei, pe prima poziție, a fost instalat Dan Barna, fostul președinte al USR.

Scandalul care a dus la eliminarea Elenei Lasconi de pe lista USR pentru europarlamentare:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente