sâmbătă, mai 4, 2024
No menu items!
AcasăPolitică#ȘAPTE: Un alt candidat la funcția de primar, validat de PNL, a...

#ȘAPTE: Un alt candidat la funcția de primar, validat de PNL, a trecut la PSD

Ciprian Pascotesc a fost confirmat, ieri, în ședința Comitetului Politic Județean al organizației PSD Hunedoara DREPT CANDIDAT AL PSD la Primăria comunei Bătrâna.

Primarul în funcție al comunei Bătrâna, Radu Herciu (PNL), a anunțat că nu dorește să mai candideze pentru un nou mandat.

În aceste condiții, PNL l-a confirmat pe Ciprian Pascotesc în ședința Comitetului Director Județean al PNL Hunedoara, din 28 februarie 2024, ca noul candidat liberal pentru funcția de primar la Bătrâna.

După exact două săptămâni, în 13 martie 2024, Ciprian Pascotesc este confirmat candidat al PSD pentru funcția de primar la Bătrâna.

”Le luăm și banii de pe ochii mortului” – a comentat un important membru PSD Hunedoara, sub protecția anonimatului, cu referire la organizația județeană Hunedoara a PNL.

În prezent, Ciprian Pascotesc este viceprimarul în funcție al comunei Bătrâna.

Ciprian Pascotesc (foto) este de loc din comuna Dobra, necăsătorit, a studiat Economia Comertului, Turismului si Serviciilor la Lucian Blaga ECTS. Foto: Facebook/CiprianPascotesc
„Am decis să mă alătur Partidului Social Democrat și să candidez pentru mandatul de primar al comunei Bătrâna din partea PSD. Decizia mea este una normală ținând cont de faptul că am găsit multă deschidere din partea domnului președinte Nistor Laurențiu, care ne-a ajutat ori de câte ori i-am solicitat sprijinul.” – a declarat Ciprian Pascotesc. Foto: Facebook/ PSD Județul Hunedoara/17.03.2024
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente