sâmbătă, aprilie 27, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTORĂȘTIE: Două fetițe și un bărbat, LOVIȚI ÎN PLIN pe trecerea de...

ORĂȘTIE: Două fetițe și un bărbat, LOVIȚI ÎN PLIN pe trecerea de pietoni. Au ajuns la spital

Două fetițe, în vârstă de 8 și 10 ani, precum și un bărbat de 41 de ani, care traversau strada pe trecerea de pietoni, au fost izbiți în plin de mașina condusă de un bărbat din Orăștie. Toate cele trei victime au ajuns la Spitalul din Orăștie.

Ce au aflat polițiștii. Cum s-a produs accidentul

La data de 13 martie 2024, în jurul orei ora 19:26, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată despre faptul că, pe o trecere de pietoni amplasată pe strada Eroilor, din municipiul Orăștie, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii rutieri, ca urmare a verificărilor efectuate, au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Orăștie, în timp ce conducea un autoturism pe strada Eroilor, din municipiul Orăștie, din direcția Sebeș – Deva, nu a acordat prioritate de trecere, a surprins și accidentat trei pietoni (un bărbat de 41 de ani și două minore, în vârstă de 8 și 10 ani) care se aflau angajați în traversarea drumului public.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pietonilor, care au fost transportați la o unitate medicală din Orăștie, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. (IPJ Hunedoara)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente