duminică, mai 26, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTChiar de Sf. Nicolae, trei bărbați au plecat să ucidă la Bătrâna

Chiar de Sf. Nicolae, trei bărbați au plecat să ucidă la Bătrâna

Poliția a prins în flagrant, în 6 decembrie, trei bărbați înarmați cu trei arme letale și muniție, pe fondul cinegetic Bătrâna. Doi dintre ei nu erau deținători legali de arme și muniții letale iar două dintre armele letale nu figurează în circuitul civil și nu sunt deținute legal de nicio persoană.

În data de 06 decembrie 2022, în jurul orei 14:30, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Hunedoara au identificat în flagrant, pe raza comunei Cerbăl, în fondul cinegetic Bătrâna, trei bărbaţi, în vârstă de 19, 28 şi 50 de ani, care dețineau și transportau fără drept într-un autoturism de teren  trei arme letale (puşti de vânătoare) și muniție (52 de cartușe de diferite calibre).

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că  doi dintre cei trei bărbaţi  nu erau deținători legali de arme și muniții letale, iar niciunul dintre cei trei nu deţineau vreo autorizație de vânătoare valabilă emisă de gestionarul fondului cinegetic.

De asemenea,  dintre cele trei arme identificate asupra acestora, în autoturism, două arme letale nu figurează în circuitul civil și nu sunt deținute legal de nicio persoană, iar a treia armă aparține deținătorului legal – bărbatul de 28 de ani – identificat la fața locului.

Poliţiştii au luat măsura indisponibilizării autoturismului de teren, a armelor și a muniției găsite în autoturism, în vederea continuării cercetărilor.           

Cei trei au fost conduşi la sediul I.P.J. Hunedoara, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor și braconaj, iar față de doi dintre cei trei  a fost luată măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore.  

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente