vineri, mai 3, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăVirșlii și țuica fac minuni! Extremistul Guido Reil: îmi cer iertare poporului...

Virșlii și țuica fac minuni! Extremistul Guido Reil: îmi cer iertare poporului român, mândrului popor român – VIDEO

Europarlamentarul german de extremă dreapta Guido Reil, cel care a comparat România cu Vestul Sălbatic şi a afirmat că România nu merită să fie în Schengen și în UE, a vizitat județul Hunedoara. Astăzi, după cinci zile de la încheierea vizitei, el a făcut publică o înregistrare în care cere iertare poporului român pentru declarațiile făcute în Parlamentul European.

La scurt timp după declarațiile jignitoare la adresa României, Guido Reil a venit în județul Hunedoara la invitația deputatei PSD Natalia Intotero și a fost purtat cu alai, timp de trei zile, prin tot județul, în compania liderilor PSD.

Aceștia au vrut să-i arate ”România adevărată: o țară frumoasă și plină de oameni sinceri și primitori” – după cum a explicat deputata Natalia Intotero scopul invitării extremistului german.

Guido Reil a venit, a mâncat, a băut, a vizitat, i-a plăcut în județul Hunedoara.

Natalia Intotero: A mâncat ciorbă de burtă, sarmale și virșli de Hunedoara de la mama lor. A băut și țuică. Da, i-au plăcut.

ASTĂZI, după cinci zile de la încheierea vizitei, Guido Reil a făcut și declarația mult așteptată: ÎMI CER IERTARE POPORULUI ROMÂN!

”În octombrie, în Parlamentul European, am ținut un discurs cu privire la aderarea României și Bulgariei la spațiul Schengen.

Acest discurs a rănit foarte mulți români. (…)

La momentul acela mi-am justificat părerea bazându-mă pe experiența mea personală cu românii din orașul meu natal din Germania – Ruhrgebiet. Români care în mare parte aparțin populației de etnie romă. (…)

De aceea, vreau să spun din toată inima că doresc să îmi cer iertare poporului român, mândrului popor român.” – a declarat europarlamentarul extremist german Guido Reil.

SĂ FIE CLAR:
Guido Reil ”a cerut iertare poporului român” într-o filmare făcută PE HOLUL Parlamentului European, într-un colț al coridorului. NU ÎN PLEN, acolo unde făcuse declarațiile jignitoare la adresa României, în fața tuturor europarlamentarilor.
Mai mult, filmarea a fost trimisă doar gazdelor sale din județul Hunedoara, Natalia Intotero & co., fără a fi publicată și pe pagina sa de Facebook.
Adică ”a cerut iertare poporului român” mai în șoaptă, așa, doar pentru uzul românilor, să nu se audă prea tare.
Și, mai ales, să nu se audă în Germania, că își pierde electoratul extremist.

Ce a declarase Guido Reil în Parlamentul European

În cadrul dezbaterii din 5 octombrie din Parlamentul European, Guido Reil a ţinut un discurs jignitor la adresa României, prin care argumentează de ce ţara noastră nu ar trebui primită în Schengen.

„În ultimul an am fost de foarte multe ori în România, în drumul meu spre Ucraina, şi am cunoscut România. Aş dori să fiu politicos când spun că România este Vestul Sălbatic al Europei”- a declarat Guido Reil.

”Cum se poate ca o țară cu o infrastructură atât de proastă, cu un nivel atât de înalt al infracționalității și al corupției, să fie membru al Uniunii Europene?

„Cum n-a fost nimeni atent când a aderat această țară (România, n.n.) la UE?” – a întrebat Guido Reil.

”Foarte mulți bani au curs în ultimii ani și s-a crezut că dacă sunt virați mai mulți bani spre o țară coruptă, lucrurile se vor îmbunătăți”

Acesta şi-a încheiat discursul afirmând că „nu avem nevoie de România şi Bulgaria în Spaţiul Schengen”.

Ce a făcut Guido Reil în județul Hunedoara

Dacă ai o știre, scrie-ne la: contact@newshd.ro

NewsHD.ro este un proiect jurnalistic independent.

NewsHD.ro nu este finanţat din bani publici, sub nicio formă, nici direct, nici indirect, de nicio autoritate a statului român.

NewsHD.ro nu este  finanţat de niciun partid politic.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente