joi, mai 30, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATETrei bărbați au fost prinși cu DROGURI în cartierul Micro 15 din...

Trei bărbați au fost prinși cu DROGURI în cartierul Micro 15 din Deva, la apusul soarelui

La data de 11 iulie 2022, în jurul orei 20:00, poliţiştii  au observat pe strada Bejan, din Deva, un autoturism care a încercat să evite echipajul de poliție, motiv pentru care poliţiştii au solicitat oprirea acestuia, în zona  “Orizont”.

Cu ocazia controlului, poliţiştii au stabilit că autoturismul era condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din  Deva, iar în autoturism se aflau doi pasageri, unul în vârstă de 36 de ani şi altul de 35 de ani, ambii din municipiul Deva.

În urma efectuării controlului corporal, poliţiştii au găsit asupra bărbatului în vârstă de 35 de ani o cantitate de substanță vegetală uscată de culoare verde-închis,  care era ambalată într-o folie transparentă, din plastic.

Substanţa respectivă a fost ridicată pentru cercetări, în cauză poliţiştii întocmind proces-verbal de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente