Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
luni, septembrie 16, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăTraian Berbeceanu: ”În mod categoric, voi pleca din PNL! Nu am cum...

Traian Berbeceanu: ”În mod categoric, voi pleca din PNL! Nu am cum să fiu coleg cu…”

”În mod categoric, voi pleca din PNL!” – a declarat Traian Berbeceanu, administratorul public al municipiului Deva, în direct la televiziunea Info HD.

Motivul: Mircia Muntean, fost primar al Devei, infractor condamnat definitiv, după eliberarea din pușcărie și reprimirea în PNL i-a devenit șef de partid în PNL Deva.

Berbeceanu spune ADIO, PNL!

”Fără să-mi ceară nimeni, m-am înscris în PNL Deva. Și m-am înscris cu toată încrederea. În sufletul meu sunt PNL-ist, țin foarte mult la Partidul Național Liberal și la doctrina liberală dar, ce să vezi…

De curând am pierdut alegerile, este adevărat.

Florin (Oancea – n.n.) și-a dat demisia de onoare – și eu în locul lui aș fi făcut la fel – din funcția de președinte al PNL Deva pentru că a pierdut alegerile.

A fost desemnat un Birou Politic interimar, la nivelul municipiului Deva, în care a fost numit și Mircia Muntean.

Acuma eu nu am nimic cu omul ăla, eu, ca ofițer de poliție, am instrumentat un dosar în care el a fost cercetat, a fost condamnat, a făcut și pușcărie. Și nu am cum…

Deci eu de la orice fac rabat dar de la principii nu fac rabat.

Și nu am cum să fiu coleg de partid și să îmi fie și șef!

Că, fiind în Biroul Politic Local, să îmi fie și șef…

Statutul partidului spune clar, negru pe alb și nu cred că l-au modificat de vineri când m-am uitat ultima oară, că persoanele condamnate definitiv își pierd calitatea de membri ai partidului.

Deci nu înțeleg cum Mircia Muntean sau orice persoană care a fost condamnată definitiv poate să redevină mebru PNL, când statutul partidului spune clar că nu poate.

Sunt convins că domnul Ciucă nu știa istoricul infracțional al lui Mircia Muntean (în momentul în care Mircia Muntean a fost reprimit în PNL – n.n.).

Aceeași organizație PNL Deva a constatat că Tibi Balint, potrivit statutului, trebuie să-și piardă calitatea de membru și nu au avut nicio reținere să-l….

Se judecă cu dublă măsură!

Hotărârea mea este, am spus-o clar de tot, deci nu pot să fiu coleg, n-am cum, n-am cum…

O să plec din PNL, da!

Dar am ales să plec din PNL în ultima zi când plec și din funcția de administrator public. (…)

Cred că a fost greșeala vieții mele că am intrat în politică, sincer, sincer vă spun!” – a declarat Traian Berbeceanu luni, 12 august, la televiziunea Info HD.

Traian Berbeceanu pleacă din PNL. Motivele deciziei sale, expuse pe larg, în acest fragment de emisiune de la televiziunea Info HD.

VEZI CUM SE ÎNCALCĂ STATUTUL PNL LA CEL MAI ÎNALT NIVEL:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente