Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
luni, septembrie 16, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTTRAGEDIE PE ȘOSEA: CINCI tineri au murit într-un accident la Gelmar, în...

TRAGEDIE PE ȘOSEA: CINCI tineri au murit într-un accident la Gelmar, în apropiere de Geoagiu

Cinci bărbaţi au murit, duminică seară, într-un grav accident rutier produs la Gelmar, în apropiere de Geoagiu. O maşină a intrat într-un cap de pod, iar toţi ocupanţii acesteia au murit. Un biciclist de 15 ani a fost rănit. Deocamdată, nu s-a stabilit exact cum s-a produs impactul, cercetările continuă.

Un autoturism a intrat într-un cap de pod iar toți cei 5 ocupanți ai autovehiculului, adulți de sex masculin, au fost găsiți decedați.
O altă persoană, un biciclist în vârstă de 15 ani, aflat în trafic, a fost rănit, iar o femeie a suferit un atac de panică.
Ambulanțele SMURD și ale S.A.J. au transportat persoanele rănite la spitalele din Orăștie și Deva.

Pompierii Detașamentului Orăștie au acționat cu 2 echipaje de intervenție și unul de prim ajutor, iar la fața locului au fost direcționate și echipaje de poliție, jandarmi și două ambulanțe ale Serviciului de ambulanță Județean Hunedoara.

Instituțiile abilitate au început cercetările pentru a stabili cauzele accidentului rutier. (ISU Hunedoara)

Foto: IPJ Hunedoara

Cum s-a produs accidentul. Ce au aflat polițiștii

La data de 11 august 2024, în jurul orei 23:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ705.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 22 de ani, din localitatea Geoagiu, în timp ce conducea un autoturism din direcția Geoagiu spre Gelmar, a efectuat depășirea unui alt autoturism, a pierdut controlul volanului și a lovit un cap de pod, acroșând, totodată și un biciclist, care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto și a patru pasageri din autoturism, precum și rănirea biciclistului, un minor de 15 ani, care a fost transportat UPU Deva, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările, în acest caz. (IPJ Hunedoara)

Foto: IPJ Hunedoara
Foto: IPJ Hunedoara

Primarul orașului Geoagiu, Vasile Cărăguț, a postat fotografiile celor cinci tineri decedați în accident, alături de un mesaj de condoleanțe

Cele cinci victime ale accidentului aveau vârstele de: 22 ani șoferul, respectiv 19 ani, 21 ani, 22ani, 24 ani. Patru dintre ei erau din Geoagiu și unul din Cugir, toți stăteau un cartierul Muzicanților din Geoagiu. Colaj foto: Facebook/Vasile Cărăguț

”În aceste momente de mare tristețe, transmitem sincere condoleanțe și sentimentele noastre de compasiune familiilor, rudelor și celor care i-au cunoscut pe cei cinci tineri din comunitatea noastră, care au decedat in urma tragicului accident rutier. Dumnezeu să le dea odihna cea veșnică, iar familiilor să le dea tăria de a trece peste această grea încercare. Dumnezeu să-i odihnească în pace.” – a scris Vasile Cărăguț, primarul orașului Geoagiu, pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente