vineri, mai 17, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTTRAGEDIE înfiorătoare la Lupeni: Două tinere de 15 ani s-au aruncat împreună...

TRAGEDIE înfiorătoare la Lupeni: Două tinere de 15 ani s-au aruncat împreună în gol, de pe un turn, și au murit

Două adolescente de 15 ani din Uricani, colege de clasă și prietene, au hotărât să-și pună capăt zilelor. Ele s-au aruncat în gol, împreună, la apusul soarelui, de pe ruina unui turn din zona fostei fabrici de vâscoză din Lupeni.

Sâmbătă, în jurul orei 17:25, Poliția a fost sesizată de o femeie din Uricani cu privire la faptul că fiica acesteia, în vârstă de 15 ani, ar fi apelat-o telefonic pentru o anunța că intenționează să recurgă la un gest sinucigaș, în zona „la ruine”, din Lupeni.

În cel mai scurt timp, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Lupeni și echipaje medicale s-au deplasat în zona unei foste fabrici din Lupeni, unde au identificat trupurile a două minore, ambele în vârstă de 15 ani, din Uricani, care se pare că au suferit multiple traumatisme prin cădere de la o înălțime de aproximativ de 20 de metri.

Cu privire la una dintre cele două minore, personalul medical a declarat imediat decesul, în timp ce față de a doua a fost aplicat protocolul de resuscitare, din păcate, fără rezultat.

Polițiștii au demarat cercetări cu privire la motivele și circumstanțele în care a survenit tragedia, în cauză fiind întocmit dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

Sursa: IPJ Hunedoara

Vom reveni cu amănunte – știre în curs de actualizare

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente