test
sâmbătă, iunie 22, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATETrafic rutier INTERZIS TOTAL miercuri, pe teritoriul Ungariei, pentru autovehiculele cu o...

Trafic rutier INTERZIS TOTAL miercuri, pe teritoriul Ungariei, pentru autovehiculele cu o capacitate mai mare de 7,5 tone

Trafic restricționat pentru 24 de ore pe teritoriul Ungariei pentru automarfare miercuri, 15 martie, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni.

Începând de marți, 14.03.2023, de la ora 23:00 (ora României) până în data de 15.03.2023, ora 23:00 (ora României), pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone. – a anunțat Poliția de Frontieră Română.

Măsura este luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că data de 15.03.2023 este declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare.

Restricţiile nu se referă la mijloace de transport care efectuează transporturi de mărfuri periculoase, de animale vii, de produse alimentare perisabile ori supuse unui anumit regim de temperatură.

Având în vedere cele mai sus menţionate, în această perioadă şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea restricţiei de circulație pe drumurile publice din Ungaria.

Precizăm faptul că în aceste intervale de timp, traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura în condiţii normale.

Sursa: Poliția de Frontieră Română

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente