duminică, mai 19, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEAu plimbat prafurile pe sub nasul polițiștilor din Deva, chiar de Ziua...

Au plimbat prafurile pe sub nasul polițiștilor din Deva, chiar de Ziua Independenței Naționale a României

La data de 10 mai 2023, în jurul orei 20:10, poliţiştii au oprit în trafic, pe raza municipiului Deva, autoturismul condus de un tânăr în vârstă de 22 ani, din Deva.

Conducătorului auto şi pasagerului, un tânăr de 20 de ani, din Deva, li s-a solicitat de către poliţişti să prezinte bunurile deținute asupra lor.

Surpriză!

În urma controlului corporal efectuat asupra unuia dintre tineri, poliţiştii au ridicat, pentru cercetări, o folie transparentă din plastic, ce conținea în interior o substanță pulverulentă de culoare albă, iar în urma controlului efectuat asupra autoturismului, a fost identificat sub scaunul din dreapta-față o folie transparentă din plastic, ce conținea o cantitate de substanță solidă, sub formă de cristale, de culoare albă.

Droguri sau nu?

Substanţele respective au fost ridicate pentru a fi expertizate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente