joi, mai 9, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTCARAMBOL în municipiul Hunedoara. TREI bărbați au făcut TRENULEȚUL pe strada Chizid

CARAMBOL în municipiul Hunedoara. TREI bărbați au făcut TRENULEȚUL pe strada Chizid

Un accident rutier în lanț, în care au fost implicate trei autoturisme, a avut loc marți la prânz în municipiul Hunedoara, pe strada Chizid. Unul dintre șoferi a ajuns la spital.

Cauza accidentului: neatenția unui șofer de 72 de ani

La data de 12 martie 2024, în jurul orei 12:10, un bărbat în vârstă de 72 de ani, din Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Decebal, din municipiul Hunedoara, din direcția Piața Obor spre cartier Hășdat, când a ajuns la intersecția cu strada Chizid, nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul care circula în fața sa, condus un bărbat vârstă de 52 de ani, din Hunedoara, pe care l-a tamponat în partea din spate a autoturismului.

Din impact, autoturismul condus de bărbatul de 52 de ani a tamponat autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 69 de ani, din Hunedoara, care era oprit pe strada Chizid, pentru a acorda prioritate autoturismelor care circulau pe drumul cu prioritate.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto în vârstă de 69 de ani, care a fost transportat la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

 În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal. (IPJ Hunedoara)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente