marți, mai 14, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERT”Nu suflu în fiolă, nu vreau să dau sânge! Să văd ce-mi...

”Nu suflu în fiolă, nu vreau să dau sânge! Să văd ce-mi faci?” Păi, DOSAR PENAL, de exemplu

DEVA: În noaptea de luni spre marți, un șofer nu a oprit la semnalul polițiștilor și a încercat să dispară. A fost prins și dus la sediul Poliței, unde a refuzat să sufle în etilotest. Transportat la spital, a refuzat să i se ia sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

La data de 12 martie 2024, în jurul orei 01:05, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe Calea Zarandului, din municipiul Deva.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalul polițiștilor, ci a efectuat un viraj pe strada Dorobanților, iar în dreptul unui imobil a oprit, încercând să iasă din autoturism.

În momentul în care a fost interpelat de polițiști, acesta a devenit recalcitrant, motiv pentru care a  fost imobilizat și condus la sediul Poliției.

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, din Deva, a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fiind condus la Spitalul Județean de Urgență Deva, pentru a i se preleva mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, procedură pe care, de asemenea, a refuzat-o.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal. (IPJ Hunedoara)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente