test
marți, iunie 18, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATETÂLHĂRIE ca la Lupeni: Un bărbat a fost trântit la pământ și...

TÂLHĂRIE ca la Lupeni: Un bărbat a fost trântit la pământ și lovit cu picioarele pentru 10 lei

La data de 21 august a.c., în jurul orei 01:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Lupeni au fost de un sesizați de un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Lupeni, cu privire la faptul că a fost victimă a unei infracţiuni de tâlhărie.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul, în timp ce mergea spre locuință, pe o stradă din municipiul Lupeni, a fost împins din spate, a căzut şi a fost lovit de mai multe ori cu picioarele, apoi i-a fost sustrasă borseta, în care avea mai multe bunuri personale (cartea de identitate, un card bancar, 10 lei, cheile de la locuință și un telefon mobil).

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  tâlhărie calificată şi au demarat cercetări în vederea identificării prezumtivilor autori.

La data de 22 august 2022, în urma activităților investigative și de cercetare și în urma unei acțiuni la care au participat poliţişti ai structurilor de investigaţii criminale, poliţie rutieră şi ordine publică, au fost identificaţi doi tineri, în vârstă de 19 şi 18 ani, ambii din municipiul Lupeni, bănuiţi de comiterea infracţiunii reclamate.

Cei doi  au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore și urmează să fie prezentați magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, în vederea luării măsurilor preventive.

ACTUALIZARE: Judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Petroșani a dispus arestarea preventivă a celor doi tineri:

”Dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23.08.2022 şi până la data de 21.09.2022, inclusiv, a inculpaților:

1) ROMAN GABRIEL MIHAI, cu antecedente penale din timpul minorității, (…).

2) KALANYOS NICOLAE MARIUS, cu antecedente penale din timpul minorității (…)

Cei doi sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente