luni, aprilie 15, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEAROGANŢĂ MAXIMĂ: A venit la slujbă la Mănăstirea Lainici cu elicopterul. N-o...

AROGANŢĂ MAXIMĂ: A venit la slujbă la Mănăstirea Lainici cu elicopterul. N-o să-ţi vină să crezi cine a fost personalitatea

Un elicopter privat a aterizat, sâmbătă dimineață, la Mănăstirea Lainici din Defileul Jiului, la 25 km de Petroşani. Circulația a fost întreruptă în zonă pentru a facilita aterizarea aeronavei.- a anunţat TV Sud.

Şoferii şi credincioșii veniți la mănăstire au rămas muți de uimire când au văzut aparatul de zbor. Personajul a fost aşteptat în fața lăcașului de cult chiar de către stareț.

Traficul s-a oprit în Defileul Jiului, pe DN 66, pentru ca elicopterul să poată ateriza

Poliţiştii nu ştiu nimic, dar anchetează

,,În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care se observă un elicopter aterizând în parcarea Mănăstirii Lainici, polițiștii rutieri efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale în consecință.”, a transmis IPJ Gorj.

Cine este personalitatea sosită la rugăciune cu elicopterul

Pelerinul care a venit cu elicopterul la Mănăstirea Lainici este Răzvan Bucuroiu, director editorial la Lumea Credinței. – au aflat ziariştii de la TV Sud.

Informaţia a fost confirmată la scurt timp chiar de Răzvan Bucuroiu, pe pagina sa de socializare.

Răzvan Bucuroiu: Începe să-mi placă amestecul de tehnologie cu duhovnicie

,,Am recidivat, de data aceasta la Lainici. Chestia e că începe să-mi placă amestecul de tehnologie cu duhovnicie. Joacă de băieți mari, dar ne-a cam zgalțâit în Defileu”, a notat Răzvan Bucuroiu, sâmbătă, pe pagina sa de socializare.

Răzvan Bucuroiu: „A fost o zi minunată, ne-am închinat la moaștele Sf Irodion, “Luceafărul de la Lainici“, și am vorbit îndelung cu părintele stareț, un om deosebit.”

Răzvan Bucuroiu nu este la prima „închinare la mănăstiri pe calea aerului”

„Da, trebuie să mărturisesc faptul că a fost cea mai insolită năzbâtie acrobatic-duhovnicească pe care am comis-o: închinarea la mănăstiri… pe calea aerului.” scria Răzvan Bucuroiu despre precedenta aventură, cu o lună în urmă, când a aterizat cu elicopterul la Mănăstirea „Sfântul Mucenic Filimon” din județul Vâlcea.

Răzvan Bucuroiu cerea şi „bănuţul văduvei” ca să poată să-şi tipărească revista „Lumea Credinţei”

„Revista “Lumea credinței“ este cea mai veche, cunoscută și îndrăgită revistă de spiritualitate creștină din România, editată de laicatul ortodox. Apare lunar, neîntrerupt, din 2003, cuprinzând în cele 80 de pagini ale ei cele mai importante evenimente din viața creștinilor ortodocși din România și din întreaga lume”, scrie în anunțul de pe pagina dedicată campaniei de strângere de fonduri pentru apariţia revistei, în decembrie 2020.

Răzvan Bucuroiu a convins 129 de persoane să doneze bani, suma totală strânsă a fost de 7.335 euro, deşi el şi-a propus să strângă 15.000 euro.

„Așadar, sprijiniți revista cu cât puteți, cum puteți! Nici o donație nu e mică, ba chiar putem spune că avem bucuria sinceră, evanghelică a sumelor mici (așa, ca Dumnezeu: iubește lemnul și spațiile mici), a “bănuțului văduvei“. Mic și neînsemnat, disprețuit și ridiculizat, el mută munții din loc! El ridică biserici și mânăstiri, catedrale și azile.
Noi atât am avut de spus pe această temă, de aici înainte voi aveți cuvântul! Iar dacă nu puteți dona, share-uiți cu încredere.
Hristos se naște, slăviți-L!”
, suna mesajul jurnalistului Răzvan Bucuroiu, în decembrie 2020.

Dacă ai o știre, scrie-ne la: contact@newshd.ro

CITEŞTE ŞI:

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente