duminică, aprilie 14, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEUn CLUB din Deva a fost închis pentru 60 de zile iar...

Un CLUB din Deva a fost închis pentru 60 de zile iar proprietarul a primit o amendă URIAŞĂ. Ce au descoperit pompierii

Un CLUB din Deva a fost închis pentru 60 de zile. Pompierii hunedoreni de la ISU au făcut controale, vineri şi sâmbătă, şi au găsit clubul supra-aglomerat: în loc de 160 de persoane, înăuntru erau 260 de petrecăreţi. Clubul din Deva a fost închis şi proprietarul amendat cu 100.000 lei (aproximativ 20.000 euro).

ISU HUNEDOARA: Pentru siguranța celor care aleg să își petreacă timpul liber în locații destinate divertismentului, în acest weekend, personalul Inspectiei de Prevenire din cadrul ISU Hunedoara a desfășurat verificări inopinate pe timp de noapte, la operatorii economici din județul nostru.

Astfel au fost controlate 5 locații din municipiile Deva și Hunedoara.

În urma acestor activități au fost constatate 31 deficiențe (dintre care 7 au fost remediate în timpul controlului) și au fost aplicate 7 amenzi contravenționale în cuantum de 111 000 lei.

Totodată, pentru încălcarea gravă a cerinței de securitate la incendiu prin depășirea numărului maxim de utilizatori, la un obiectiv din municipiul Deva a fost aplicată și sancțiunea complementară de oprire a funcționării pentru o perioadă de 60 zile.

Acțiunile de verificare au caracter permanent și vor continua și în perioada următoare.

Sursa: ISU Hunedoara

Dacă ai o știre, scrie-ne la: contact@newshd.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente