duminică, aprilie 28, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEMergea sinuos ca șarpele, în pragul comei alcoolice, prin Șoimuș. Poliția Rurală...

Mergea sinuos ca șarpele, în pragul comei alcoolice, prin Șoimuș. Poliția Rurală l-a oprit pe loc

La data de 25 noiembrie 2022, în jurul orei 20:40, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Șoimuș au oprit în trafic un autoturism care se deplasa sinuos pe DN76, din direcția Deva – Brad.

Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Șoimuș, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,59 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Și ei au pus în pericol circulația rutieră

  • La data de 26 noiembrie 2022, în jurul orei 19:15, poliţişti rutieri au oprit în trafic, pe raza orașului Uricani, (DN 66 A), un autoturism care circula din direcția Câmpul lui Neag către Uricani, fiind condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani.

În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii stabilit faptul că autoturismul era radiat circulaţie, iar  cu privire la conducătorul autoturismului au stabilit că acesta avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

  • La data de 26 noiembrie 2022, în jurul orei 18:30, poliţişti rutieri au oprit în trafic, pe raza municipiul Uricani, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Uricani, care conducea un autoturism, deşi se afla sub influența substanţelor psihoactive. Tânărul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea determinării naturii substanţelor consumate.
  • În data de 26 noiembrie 2022, în jurul orei 01:55, poliţiştii rutieri au depistat în trafic un bărbat de 33 de ani, din municipiul Vulcan, care conducea un autoturism pe bulevardul Mihai Viteazu, din municipiul Vulcan, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Ca urmare testării, aparatul etilotest a indicat o valoare de 1,03 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Totodată, bărbatul a fost testat cu aparatul drug-test, care a indicat o valoare pozitivă la o substanţă interzisă.
  • La data 27 noiembrie 2022, în jurul orei 22:00, poliţiştii au solicitat, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție, oprirea unui autoturism care circula pe raza municipiului Deva. Conducătorul autoturismului, un bărbat de 44 de ani, din Deva, a mărit viteza de deplasare, motiv pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului. Acesta a oprit pe strada Dorobanților, din Deva, iar conducătorul auto a ieşit din autoturism și a fugit în direcția bulevardului Nicolae Bălcescu, oprindu-se doar în urma somațiilor repetate ale poliţiştilor care se aflau  în urmărirea acestuia.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul care   s-a aflat la volan  figurează în bazele de date cu dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

  • La data de 27 noiembrie 2022, în jurul orei 13.30, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Hunedoara, a fost depistat în trafic de către poliţişti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Avram Iancu, din Hunedoara.

Bărbatul a prezentat la control, drept permis de conducere, un document aparent eliberat de autoritățile unui alt stat, document ce nu conținea elementele de siguranță caracteristice.

În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au s-a stabilit că bărbatul  nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente