sâmbătă, mai 4, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEȘoferi hunedoreni prinși conducând BEȚI sau FĂRĂ PERMIS. Campionul are 28 de...

Șoferi hunedoreni prinși conducând BEȚI sau FĂRĂ PERMIS. Campionul are 28 de ani și e din Petroșani

În urma filtrelor efectuate de Poliția Rutieră din IPJ Hunedoara pe șoselele din județ, mai mulți șoferi au fost depistați conducând sub influența alcoolului sau fără permis de conducere. Câteva exemple recente:

  • La data de 11 februarie 2024, în jurul orei 01:00, polițiștii au oprit în trafic, pe raza orașului Petrila, autoturismul condus de un tânăr de  28 de ani, din Petroșani. Conducătorul auto a fost testat alcooltest cu aparatul etilometru, care a indicat o valoare de 1,37 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, pentru a-i fi prelevate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 
  • La data de 10 februarie 2024, în jurul orei 10:00, polițiștii au oprit în trafic, pe Calea Zarandului, din Deva, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 63 de ani, din municipiul Deva. Bărbatul a fost supus testării cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,83 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la o unitate medicală, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
  • În data de 10 februarie 2024, în jurul orei 14:55, polițiștii au oprit în trafic, pe strada Arenei, din municipiul Hunedoara, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de  41 de ani, din comuna Turdaș. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.
  • La data de 10 februarie 2024, în jurul orei 10:30, polițiștii au oprit în trafic, pe strada Republicii, din Petrila, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Petrila. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, care a indicat o valoare de 0,55 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, pentru a-i fi prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 
  • La data de 10 februarie 2024, în jurul orei 10:05, polițiștii au  înregistrat de aparatul radar montat pe autospeciala de poliție, pe DN76, în localitatea Vălișoara, un autoturism care  se deplasa pe direcția Deva-Brad cu viteza de 88 km/h (limita legală maxim admisă pe acel sector de drum fiind de 50 km/h). În urma verificărilor efectuate, polițiștii  au stabilit faptul că cel aflat la volan, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Vârfurile, județul Arad figurează în baza de date având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.  
  • La data de 09 februarie 2024, în jurul orei 10:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șoimuș au depistat în trafic, pe D.J. 706A, în localitatea Lunca, un tractor rutier condus  de un bărbat în vârstă de 54 de ani, care tracta o remorcă, neînmatriculată (confecționată artizanal).
  • În data de 09 februarie 2024, în jurul orei 22:20, polițiștii au depistat în trafic un minor în vârstă de 17 de ani, din municipiul Orăștie, care conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Orăștie, fără a poseda permis de conducere.
  • În data de 09 februarie 2024, în jurul orei 14:45, polițiștii au oprit în trafic, pe raza orașului Simeria, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 72 de ani, din Simeria. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiști au constatat faptul că bărbatul  figurează având dreptul de a conduce autovehicule suspendat .

În cauzele prezentate, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală. (IPJ Hunedoara)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente