marți, mai 28, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEȘeful ANAF, Lucian Heiuș: Astăzi, Antifrauda în toată România este la balastiere!

Șeful ANAF, Lucian Heiuș: Astăzi, Antifrauda în toată România este la balastiere!

Preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Lucian Ovidiu Heiuş, a susținut astăzi o conferință de presă la sediul Ministerului Finanțelor.

El a afirmat că trebuie direcţionate controalele acolo unde este marea evaziune fiscală, precizând că parcă lumea s-a săturat să vadă Antifrauda alergând după un comerciant care vinde doi covrigi şi un suc la colţul străzii.

Lucian Heiuș a anunțat unde acționează astăzi inspectorii Antifraudă:

”Astăzi, în toată ţara, echipele de Antifraudă s-au dus la balastiere. Acolo este iarăşi un punct unde există un risc fiscal mare şi unde se produce evaziune fiscală.

Probabil că fiecare aţi avut un vecin care avea nevoie de o maşină de nisip sau de pietriş, l-a sunat pe nea Gheorghe, i-a venit cu maşina, i-a dat banii, nu a primit o chitanţă, nu a primit o factură, nu a primit nimic.

Astăzi, Antifrauda în toată România este la balastiere să vadă modul în care se facturează, se încasează şi se declară sumele de bani care se obţin din exploarea unor resurse ale statului”a declarat preşedintele ANAF, Lucian Heiuș.  

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente