test
marți, iunie 18, 2024
No menu items!
AcasăCultură”REGAL VIENEZ” – Concert extraordinar de Crăciun, la Deva

”REGAL VIENEZ” – Concert extraordinar de Crăciun, la Deva

Un concert extraordinar de Crăciun, cu artiști din două orchestre celebre din Europa, va avea loc în Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva în data de 23 decembrie 2023, ora 20:00.

Orchestra di Teatro D’opera Italiana, una dintre cele mai renumite orchestre din Europa a fost aplaudată pe marile scene de operă și filarmonice din toată lumea.

Membrilor Orchestrei di Teatro D’opera Italiana li se alătură și artiști instrumentiști din Orchestra Operei Vox, cunoscută și apreciată la nivel național și internațional.

O premieră în România

Este pentru prima dată în România când artiști instrumentiști din două orchestre de prim rang din Europa își dau mâna pentru a oferi publicului seri memorabile și experiențe muzicale unice.

De altfel, cele două orchestre, au fost invitate anul acesta la cel mai mare festival de operă din Asia, „Borneo Opera Festival”, în calitate de orchestre oficiale, chiar de către guvernul din Malaezia.

Conducerea muzicală a spectacolului va fi asigurată de tânărul dirijor și solist violinist Bogdan Costache și, astfel, soliștii și instrumentiștii vienezi, italieni, germani, vor evolua sub bagheta unuia dintre cei mai talentați conducători de orchestră ai tinerei generații, născut în România!

Spectacolul va fi desăvârșit de corul și baletul Operei VOX

Membrilor orchestrei li se adaugă Ansamblul de Balet al Operei VOX, cu momentele mult așteptate de valsuri, polci, can-can, într-o coregrafie efervescentă și antrenantă, astfel încât veți fi poftiți la dans de însăși orchestrele noastre și balerinii noștri, prin celebrul “Alles Walzer!”

ARHIVĂ: REGAL VIENEZ pe scena Centrului Cultural ”Drăgan Muntean” din Deva, decembrie 2018

Frumoasele Colinde și Cântece de Crăciun vor străluci și prin vocile Corului Operei VOX.

Atmosfera și spiritul vienez vă vor cuceri încă de la intrarea în sala de spectacol și vă vor rămâne în suflet ca o amintire vie pentru Crăciunul și Anul Nou ce vor urma.

Viena vine la Deva

Dacă nu puteți ajunge la concertele de Crăciun și Anul Nou de la Viena, aducem noi spiritul vienez în Deva, prin cele mai frumoase capodopere muzicale vieneze ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emerich Kalman și multe, multe alte surprize muzicale și coregrafice.

Biletele pot fi achiziționate online, de pe proticket.ro/ticketstore.ro , precum și de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, după următorul program: luni și vineri între orele 11:00 și 14:00 și miercuri între orele 14:00 și 17:00, tel. 0721.055.037.

AFIȘUL CONCERTULUI EXTRAORDINAR DE CRĂCIUN DIN ACEST AN DE LA DEVA:

Organizatori: Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente