miercuri, mai 1, 2024
No menu items!
AcasăTimp liberCALIFICARE: CORVINUL HUNEDOARA, în sferturile de finală ale Cupei României, după o...

CALIFICARE: CORVINUL HUNEDOARA, în sferturile de finală ale Cupei României, după o pauză de 35 de ani

F.C. Corvinul 1921 Hunedoara s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, de pe primul loc din grupă, după ce a obţinut o victorie la scor, 6-0 (3-0), în confruntarea cu Progresul Pecica, în ultima etapă din Grupa A.

Formaţia de ligă secundă Corvinul a surclasat cu 6-0 echipa de liga a treia Progresul Pecica, în deplasare, la Oradea. Marius Coman a marcat primul gol al partidei (minutul 9), Antonio Bradu a marcat două goluri (minutele 54 – penalty, 90+2), iar Marius Lupu a reuşit un hat-trick (minutele 30, 36, 48).

În celălalt meci din grupă, Petrolul a remizat cu Sepsi, scor 2-2.

Bucurie uriașă pentru jucătorii Corvinului, după calificarea în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal. Foto: Emil-Sebastian Popescu/espphotoro

Corvinul Hunedoara şi Hermannstadt s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României

Astfel, Corvinul a încheiat grupa pe primul loc, cu 9 puncte, iar Hermannstadt s-a clasat pe 2, cu 7 puncte. Locul trei a fost ocupatt de Petrolul, tot cu 7 puncte, dar cu un golaveraj mai slab.

Echipele Corvinul Hunedoara şi Hermannstadt s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

În următorul meci, din primăvara anului 2024, Corvinul Hunedoara va întâlni, pe teren propriu, pe CFR Cluj.

Suporterii Corvinului au aclamat zeci de minute victoria echipei favorite, pe stadionul din Oradea. Foto: Emil-Sebastian Popescu/espphotoro

Să vină banii, să vină banii, să vină banii la băieți! Că merită!

Pentru că a încheiat grupa pe primul loc, cu 9 puncte, Corvinul va primi pentru această performanță 36.000 de euro (se premiază cu 4.000 de euro punctul). La această sumă se mai adaugă 8.000 de euro pentru victoria din play-off și încă 4.000 de euro din turul 3, astfel că hunedorenii au ajuns la un total de 48.000 de euro.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente