test
sâmbătă, iunie 22, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEZANCO, cel mai mic telefon din lume, a fost introdus în Penitenciarul...

ZANCO, cel mai mic telefon din lume, a fost introdus în Penitenciarul Aiud ascuns într-o ciocolată

Zanco, cel mai mic telefon din lume, a fost trimis, ascuns într-o ciocolată, către un deținut închis în penitenciarul Aiud.

Zanco Fly este cel mai mic telefon din lume și ar fi fost creat special pentru a fi introdus în închisori.  Telefonul are opțiuni de disimulare a vocii. Asta face ca vocea unui deținut să nu fie recunoscută în convorbiri. 

Un astfel de telefon a fost trimis către un deținut închis în penitenciarul Aiud, iar modul în care fost ascuns este unul inedit. Cazul a fost făcut public într-o hotărâre la Judecătoria Aiud, în data de 28 noiembrie 2023. – scriu jurnaliștii de la Alba 24.

Telefon ascuns în ciocolată

Mai exact telefonul de 2 centimetri lățime și 7 lungime a fost ascuns într-o ciocolată.

Chiar și ascuns, telefonul a fost găsit de polițiștii de penitenciar de la Aiud. Cazul este detaliat de magistrații Judecătoriei Aiud care recent au decis ca telefonul să fie confiscat.

Două femei, mama și soția unui deținut aflat pe atunci închis la Aiud au vrut să îi ducă un pachet bărbatului. Înainte să ajungă în Alba s-au întâlnit cu un bărbat care le-a dat un pachet în plus, pentru o altă persoană închisă în penitenciar.

În pachetul respectiv, într-o ciocolată, se afla ascuns și Zanco, cel mai mic telefon din lume.

Cel mai mic telefon din lume

Zanco Fly a fost produs de o companie din Marea Britanie și costă doar 25 de lire. Din câte se pare este unul dintre cele mai folosite telefoane mobile de către dețiunți, deoarece poate fi introdus dar și ascuns cu ușurință în penitenciare.

Poate să stea în standby timp de 3 zile, fără să fie încărcat și dispune de 13 moduri de schimb a vocii.

Mai exact vocea celui care îl folosește poate suna ca o femeie, dacă este bărbat, sau invers, persoană în vârstă, copil, ca o rață, un robot sau chiar ca Optimus Prime din Transformers.

citește mai mult pe alba24.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente