joi, mai 9, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATES-A DAT PESTE CAP cu mașina, la intrarea în Hunedoara, după ce...

S-A DAT PESTE CAP cu mașina, la intrarea în Hunedoara, după ce a tras de volan ca să evite un câine

Pompierii Detașamentului Hunedoara au intervenit de urgență, astăzi, la un accident rutier care a avut loc pe Drumul Județean DJ 687, la intrarea în municipiul Hunedoara, dinspre Deva.

Sosite la locul accidentului, echipajele de salvare au constatat că în urma răsturnării unui autoturism, conducătorul acestuia, aflat singur în autovehicul, acuză dureri în zona gâtului.

După efectuarea manevrelor medicale necesare în astfel de situații, bărbatul, în vârstă de 58 ani, a fost transportat la UPU Hunedoara pentru investigații de specialitate.

Din informațiile primite de echipajele de salvare accidentul s-ar fi produs în urma încercării șoferului autoturismului de a evita un câine aflat pe partea carosabilă.

Cercetările au fost preluate de autoritățile competente pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului.

Pentru misiune au fost alocate o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD.

Foto: ISU Hunedoara

Ce au aflat polițiștii, cum s-a întâmplat accidentul

La data de 13 noiembrie 2023, ora 12:12, un bărbat de 58 de ani din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 687, în localitatea Peștiș din direcția Deva – Hunedoara, a evitat un câine care se afla pe partea carosabilă, moment  în care a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat pe carosabil.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto: ISU Hunedoara

Sursa: ISU Hunedoara/IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente