duminică, mai 19, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEMomârlanul cu Audi i-a dat blană prin Ciopeia și a rămas pieton...

Momârlanul cu Audi i-a dat blană prin Ciopeia și a rămas pieton până la iarnă

La data de 29 iulie 2023 un tânăr în vărstă de 19 ani, din municipiul Petroșani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 pe raza localității Ciopeia, județul Hunedoara, a fost surprins și înregistrat de aparatul radar cu viteza de 135 km/h, unde limita legală de viteză este prevăzută la 50 km/h.

Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 1305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării pebtru o perioadă de 120 zile, eliberandu-i-se dovada înlocuitoare fără drept de circulație.

Foto: IPJ Hunedoara

Alți 13 șoferi au rămas sâmbătă fără permise pe DN66, lângă Hațeg

Sâmbătă, 29 iulie 2023, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Hațeg Hațeg împreună cu cei ai Secției 7 Poliție Rurală Baru au efectuat activități pe DN 66 de prevenire precum și combaterea nerespectării regimului legal de viteză și creșterea gradului de siguranță rutieră.

Cu această ocazie polițiștii au aplicat un număr de 34 sancțiuni contravenționale în valoare de 29.580 lei, au fost reținute 14 permise de conducere, din care 13 pentru depășirea limitei legale de viteză și unul pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 70 km.

Sursa: IPJ Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente