marți, februarie 27, 2024
No menu items!
AcasăACTUALITATEÎNTRE DOUĂ AVIOANE: Președintele României a premiat Liceul ”I.C. Brătianu” din Hațeg

ÎNTRE DOUĂ AVIOANE: Președintele României a premiat Liceul ”I.C. Brătianu” din Hațeg

Liceul Teoretic ,,Ion Constantin Brătianu” Hațeg a fost decorat de către Președintele României cu Ordinul „Meritul pentru Învăţământ” în grad de Cavaler.

Cu prilejul Zilei Naționale a României, în cadrul unei ceremonii solemne, la Palatul Cotroceni a avut loc decernarea Ordinului „Meritul pentru Învăţământ” în grad de Cavaler, Liceului Teoretic ,,Ion Constantin Brătianu” Hațeg, în semn de apreciere pentru rezultatele importante obținute în procesul de formare intelectuală și umană a tinerei generații, demostrând astfel calitatea învățământului preuniversitar românesc. – a anunțat Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara.

Din partea Liceului Teoretic ,,Ion Constantin Brătianu” Hațeg, la ceremonia organizată de Administrația Prezidențială au participat directorul liceului, prof. Rodica Badea, directorul adjunct, prof. Mihaela Groza și elevul Andrei Groza.

Această distincție a adus o mare onoare și multă bucurie în rândul cadrelor didactice , a elevilor și întegii comunități hațegane, demonstrând calitatea învățământului hunedorean.

Felicitări tuturor!

Sursa: Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente