duminică, aprilie 14, 2024
No menu items!
AcasăPoliticăPremierul Nicolae Ciucă a făcut o vizită politică în județul Hunedoara. Imagini...

Premierul Nicolae Ciucă a făcut o vizită politică în județul Hunedoara. Imagini de la întâlnirea discretă a liberalilor

Miercuri, 27 iulie, conducerile politice ale organizațiilor PNL din județele Arad, Caraș Severin, Timiș și Hunedoara au avut o întâlnire de lucru regională cu prim-ministrul României, Nicolae Ionel Ciucă – președinte al PNL.

Întâlnirea a avut loc în județul Hunedoara, la o pensiune de lângă Prislop, alături de premier fiind prezenți și prim-vicepreședintele PNL în domeniul strategiilor politice, Dan Motreanu, și ministrul de Interne Lucian Bode – secretar general al Partidului Național Liberal.

”În cadrul reuniunii au fost abordate teme privind organizarea internă și funcționarea partidului, precum și provocări și oportunități ale administrațiilor locale în implementarea programelor guvernamentale, ale strategiei pentru Valea Jiului și a programelor operaționale 2021-2027.” – a scris președinta organizației județene PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu, pe pagina sa de Facebook.

Întâlnirea liberalilor a avut loc la Motel Prislop din Silvașu de Sus, nu departe de Hațeg.
În vecinătate se află Mănăstirea Prislop, unde participanții s-au închinat la mormântul lui Arsenie Boca. Foto: Gazeta de Dimineață
Sala în care s-a desfășurat adunarea, decorată în stil rustic.
Ion Marcel Vela, fost ministru de Interne și Traian Berbeceanu, fostul șef de Cabinet al ministrului Vela s-au reîntâlnit la Motel Prislop. Foto: Facebook/Traian Berbeceanu.
Marcel Vela: ”Traian Berbeceanu, un camarad adevărat, în adevăratul sens al cuvântului, din cele mai grele momente ale anului 2020… Ne-am revăzut cu drag săptămâna trecută, în județul Hunedoara, la întâlnirea PNL din Regiunea Vest cu PM Nicolae Ciucă!
#Prietenie si #Respect” – a scris fostul ministru pe Facebook
Dan Motreanu, Lucian Bode, Nicolae Ciucă, Vetuța Stănescu, Ion Marcel Vela

Nicolae-Florin Oancea, Lucian Bode, Nicolae Ciucă, Ion Marcel Vela, Traian Berbeceanu
ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente