miercuri, mai 22, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTPloi torenţiale şi inundaţii în judeţul Hunedoara

Ploi torenţiale şi inundaţii în judeţul Hunedoara

Astăzi, în județul Hunedoara, a fost Cod Galben şi Portocaliu de precipitaţii. Pompierii militari au fost solicitați să intervină în trei situații pentru înlăturarea efectelor generate de fenomenele meteo.

Din cauza vântului puternic, un arbore a căzut pe terasa unui restaurant din municipiul Deva. Din fericire, în momentul producerii incidentului, pe terasă nu se afla nicio persoană. Un echipaj al Detașamentului de Pompieri Deva a intervenit pentru segmentarea și îndepărtarea copacului.

În localitatea Peștișu Mare a fost semnalată inundarea unui service auto. Pentru evacuarea apei din interiorul acestuia, Detașamnentul de Pompieri Hunedoara a intervenit cu o autospecială și trei subofițeri.

Precipitațiile abundente prognozate au produs consecințe și în localitatea Răcăștie, unde două pâraie s-au unit, inundând căile de acces și mai multe gospodării. A fost nevoie și de această dată de intervenția pompierilor militari. Un ofițer și 5 subofițeri s-au mobilizat la fața locului, cu două autospeciale și două motopompe, intervenția fiind și la această oră în desfășurare.

Întrucât ne aflăm în continuare sub avertizarea hidrologică de COD PORTOCALIU, pompierii hunedoreni vă solicită să anunțați orice situație de urgență la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Sursa: ISU Hunedoara

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente