duminică, mai 26, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTPercheziţii la o primărie şi două firme din vestul ţării. Prejudiciu estimat...

Percheziţii la o primărie şi două firme din vestul ţării. Prejudiciu estimat la peste şase milioane de euro, într-un contract de deszăpezire

Zece percheziţii au loc joi într-un dosar în care o societate comercială este suspectată că ar fi falsificat documente de participare la o licitaţie pentru a cîştiga un contract de deszăpezire pe mai multe loturi de drumuri naţionale şi autostrăzi. Prejudiciul este estimat la peste 30 de milioane de lei (peste 6 milioane de euro).

„În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, efectuează 10 percheziții, în județul Arad.”a transmis IGPR.

Activitățile se desfășoară la sediile și punctele de lucru a două societăți comerciale, precum și la sediul unei instituții locale, în vederea ridicării de probe, pentru documentarea și probarea infracțiunilor de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, tentativă la săvârșirea infracțiunii de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

Din cercetări, a reieșit că o societate comercială ar fi participat la o licitație organizată de o instituție, unde ar fi depus mai multe înscrisuri false, în vederea câștigării unui contract de deszăpezire pentru mai multe loturi de drumuri naționale și autostrăzi, cauzând un prejudiciu de 30.247.825 de lei.

Sursa: IGPR

Vizată e societatea comercială Tredeco Holding, din Ineu, în legătură cu un contract de deszăpezire. Percheziții au loc și la Primăria Ineu.

Firma Tredeco Holding este administrată de Marius Cozma, cel care este denunțătorul în dosarul în care Florea Dascălu, șeful suspendat al Direcției Întreținere Autostrăzi și Drumuri Naționale din CNAIR, este acuzat de luare de mită.– scriu jurnaliştii de la pressalert.ro

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente