luni, aprilie 29, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTPERCHEZIȚII de amploare în Deva, Ribița și Zam, într-un dosar de CONTRABANDĂ....

PERCHEZIȚII de amploare în Deva, Ribița și Zam, într-un dosar de CONTRABANDĂ. Ce au găsit polițiștii

Polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor Economice au făcut percheziții la nouă locații din Deva, una din comuna Ribița și alta din comuna Zam, la locuințele a 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 57 de ani, bănuiți de comiterea unor infracțiuni de contrabandă.

Polițiștii au găsit arme, țigări netimbrate, droguri și monede din aur.

Ce au comunicat polițiștii de la IPJ Hunedoara

”La data de 11 aprilie 2024, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Hunedoara au pus în executare 11 mandate de percheziție domiciliară, dintre care 9 pe raza municipiului Deva, unu pe raza comunei Ribița și unu pe raza comunei Zam, la locuințele folosite de 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 57 de ani, bănuiți de comiterea unor infracțiuni de contrabandă. 

Captură impresionantă

Ca urmare a activităților procedurale, de la locuințele bărbaților au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 7.344 de țigarete (de diferite mărci), ce nu aveau aplicate marcaje fiscale, trei arme neletale (pistoale cu aer comprimat) supuse autorizării, cu muniția aferentă și o armă tip airsoft (replică), mai multe arme albe (săbii, macete, cuțite), un detector de metale deținut fără drept, 5 monede metalice de culoare galbenă (posibil din aur), telefoane mobile, 2 pungi conținând o substanță vegetală de culoare olive și 2 țigarete rulate conținând substanță vegetală de culoare olive, susceptibil a face parte din grupa drogurilor, 150 de tablete, 46 de fiole și o seringă cu diferite substanțe, posibil făcând parte din categoria celor interzise la deținere ori aflate sub un regim juridic special.

Cercetările continuă

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirea infracțiunilor de contrabandă (cu țigări), nerespectarea regimului armelor și munițiilor și deținerea de droguri de risc pentru consum propriu (în cazul infracțiunilor prevăzute de Legea 143/2000, privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, cercetările urmând a fi preluate de polițiștii S.C.C.O. Hunedoara).

Acțiunile au beneficiat de suportul operativ al polițiștilor din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, a polițiștilor Poliției Municipiului Brad, ai Secției de Poliție Rurală Ilia și a luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale Hunedoara.” (IPJ Hunedoara)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente