luni, aprilie 29, 2024
No menu items!
AcasăNEWS ALERTCălin Petru Marian, fostul prefect al județului Hunedoara, implicat într-un accident ”CIUDAT”...

Călin Petru Marian, fostul prefect al județului Hunedoara, implicat într-un accident ”CIUDAT” la Ciopeia

Comunicatul IPJ Hunedoara

”Astăzi (vineri, 12 aprilie – n.n.), în jurul orei 18.25, un bărbat de 52 ani, din comuna Baia de Criș, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, pe raza localității Ciopeia, a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Bărbatul, care se afla singur în mașină, a fost testat cu aparatul etilotest și drugtest, rezultatul fiind negativ, în ambele cazuri.– a transmis IPJ Hunedoara.

Foto: captură video/Facebook/HD365Tv

Ce a scris Călin Petru Marian pe Facebook

Dragi prieteni, sunt bine! Nu am pățit nimic în urma accidentului în care am fost implicat.

Este posibil să fi avut o problemă la sistemul de direcție, pentru că deși nu aveam viteză, nu am mai putut controla mașina. Situația a fost cel puțin ciudată, pentru că autoturismul a fost verificat nu cu mult timp în urmă, mai ales că știam că voi avea drumuri multe și lungi de făcut în întregul județ, pentru a mă întâlni cu cât mai mulți dintre cetăţenii județului Hunedoara.

Mai multe amănunte vă voi putea oferi însă după ce se va termina expertiza tehnică a autoturismului, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt teafăr și nevătămat!

Precizez că la locul accidentului am chemat și poliția, care m-a testat atât pentru alcool, cât și pentru droguri, ambele rezultate fiind negative.

Vă mulțumesc dragi prieteni, pentru mulțimea de mesaje pe care mi le-ați trimis și vă asigur de întreaga mea considerație!

Deocamdată aceasta este singura declarație pe care o pot face publică referitor la acest incident.

Vă mulțumesc! Continuăm împreună! – a scris Călin Petru Marian, fostul prefect al județului Hunedoara, pe pagina sa de Facebook.

Cu doar 4-5 ore înainte de producerea acestui accident, Călin Petru Marian participase la ceremonia în cadrul căreia a predat funcția de prefect al județului Hunedoara doamnei Florina-Doris Visirin.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -

vezi și

Comentarii recente